تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام

تعمیر گیربکس اتوماتیک

تعمیر گیربکس اتوماتیک mvm

تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام باید به صورت اصولی انجام شود تا ایرادات آن کاملاً رفع شوند و پس از مدت کوتاهی، مجدداً بروز نکنند. خودروهای ام وی ام موجود در بازار ایران شامل ام وی ام X22 پرو دنده ای، ام وی ام X33 کراس، آریزو 5 اسپرت، ام وی ام 110، ام وی ام X55 پرو، ام وی ام X33 توربو شارژ، ام وی ام 315 پلاس، ام وی ام X22 پرو، ام وی ام X55، ام وی ام 315 و … هستند. یکی از دغدغه های خودروداران ام وی ام، رفع مشکلات مربوط به گیربکس خودرویشان می باشد. زیرا زمانی خودرو به بهترین نحو حرکت می کند که گیربکس آن به خوبی کار کند.

تماس و مشاوره رایگان

09127813565

آشنایی با تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروهای MVM

تعمیر گیربکس اتوماتیک

 

قبل از ارائه توضیحاتی درباره تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام، بهتر است با عملکرد گیربکس بیشتر آشنا شویم. خودروهای ام وی ام مانند سایر خودروها برای حرکت به یک عامل تولیدکننده نیرو و یک عامل انتقال‌دهنده نیاز دارند. تولیدکننده نیرو در خودروی ام وی ام، موتور است. انتقال‌دهنده در خودروی ام وی ام، سیستمی با بخش‌های گوناگون است که نیرو را به طور مستمر انتقال می‌دهد. به بیان دیگر، نیروی تولیدی توسط موتور از طریق سیستم انتقال‌دهنده به چرخ‌ها منتقل می‌شود. با این توضیحات می‌توان گفت که اهمیت گیربکس کمتر از اهمیت موتور نیست.
گیربکس شامل بخش‌های مختلفی مانند پوسته گیربکس، شافت ورودی یا محور کلاچ، شافت واسط یا محور زیر، شافت خروجی یا محور اصلی، یاتاقان، دسته دنده، میل ماهک، کشویی دنده و … است. البته قطعات گیربکس دستی و اتوماتیک با یکدیگر متفاوت هستند. خرابی هر یک از اجزای گیربکس باعث می‌شود که خودرو در حرکت در شرایط مختلف دچار مشکل شود و نتواند مطابق با انتظارات راننده حرکت کند. در واقع، رانندگی با خودرویی که گیربکس آن معیوب شده است، بسیار دشوار است.

اقدامات لازم در زمان خرابی گیربکس اتوماتیک

تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام در برخی مواقع باید به صورت فوری انجام شود. اگر در شرایط خاصی قرار دارید و با مشکل خرابی گیربکس مواجه می‌شوید، ولی امکان مراجعه به تعمیرگاه ندارید و خودروی شما توانایی حرکت ندارد، باید اقدامات زیر را انجام دهید تا خودرو به طور موقت قابل استفاده باشد: 1. خودرو را در حالت خلاص بگذارید، موتور را خاموش کرده و بست‌های باتری را باز کنید. 2. پس از گذشت پنج دقیقه، بست باتری را به جای خود بازگردانید و خودرو را بدون استفاده از کلید روشن کنید. پس از چند دقیقه، موتور را مجدداً خاموش کنید. 3. این فرآیند را سه بار تکرار کنید، سپس پدال گاز را به آرامی فشار داده و شروع به حرکت کنید. 4. اگر خودرو مدت طولانی روشن بوده و دمای روغن و گیربکس آن به شدت افزایش یافته است، این مسئله می‌تواند سبب انبساط و گیرپاژ اجزای داخلی گیربکس شود. در این شرایط، بهتر است خودرو را برای چندین ساعت خاموش نگه دارید. با انجام این اقدامات، ممکن است بتوانید به طور موقت مشکل گیربکس را حل کرده و خودرو را به تعمیرگاه منتقل کنید.

نشانه های خرابی گیربکس MVM

تعمیر گیربکس ام وی ام باید به محض مشاهده نشانه‌های خرابی گیربکس انجام شود. صاحبان خودروهای ام وی ام باید به محض دیدن نشانه‌هایی مانند روشن شدن چراغ چک گیربکس، تقه زدن گیربکس، پخش بوی سوختگی از گیربکس، صدای نامتعارف از گیربکس، لرزش گیربکس و گاز هرز خوردن گیربکس برای تعمیرات گیربکس خودروی خود اقدام کنند. منظور از اقدام، مراجعه به مکانیکی معتبر است. تحت هیچ شرایطی، صاحبان خودروهای ام وی ام نباید گیربکس خودروی خود را دستکاری کرده و خود اقدام به عیب‌یابی و تعمیرات کنند. این کار نه تنها مشکل را حل نمی‌کند، بلکه ممکن است به آسیب‌های بیشتری نیز منجر شود.

تعویض روغن گیربکس خودروی MVM

یکی از اقداماتی که صاحبان خودروهای ام وی ام می‌توانند برای حفظ سلامت گیربکس خودروی خود انجام دهند و کمتر نیاز به تعمیرات گیربکس پیدا کنند، تعویض به موقع روغن گیربکس است. روغن گیربکس باعث روانکاری و خنک شدن قطعات می‌شود. همانند سایر روغن‌های صنعتی، روغن گیربکس نیز دارای عمر مفید است و باید پس از گذشت مدتی تعویض شود. در صورتی که روغن گیربکس کیفیت خود را از دست بدهد، نمی‌تواند به درستی وظیفه روغنکاری و خنک کاری قطعات را انجام دهد. روغن گیربکسی که برای خودروی ام وی ام استفاده می‌شود، باید از کیفیت لازم و استانداردهای مورد نیاز برخوردار باشد. استفاده از روغن گیربکس نامناسب می‌تواند به قطعات گیربکس آسیب برساند و نیاز به تعمیر گیربکس را افزایش دهد.

با توجه به مسافتی که خودروی ام وی ام طی کرده است، زمان تعویض روغن گیربکس تعیین می‌شود. کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که روغن گیربکس خودروهای ام وی ام پس از طی مسافت 40 تا 50 هزار کیلومتر تعویض شود. البته شرایط رانندگی و بسیاری از عوامل دیگر نیز در تعیین این مسافت تاثیرگذار هستند. به عنوان مثال، رانندگی در ترافیک و مسیرهای پیچ‌وخم‌دار موجب استهلاک بیشتر روغن گیربکس می‌شود و در این شرایط باید روغن گیربکس را سریع‌تر تعویض کرد.

تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام در کلینیک فوق تخصصی تعمیر گیربکس آس

کلینیک فوق تخصصی تعمیر گیربکس آس، بهترین خدمات را در این زمینه به خودروداران ام وی ام ارائه می کند. عیب یابی گیربکس ام وی ام، سرویس گیربکس ام وی ام، تعویض روغن و فیلتر گیربکس ام وی ام، تعمیر ساعت گیربکس ام وی ام، تعویض بلبرینگ های گیربکس ام وی ام، تعویض کلی گیربکس ام وی ام و … از جمله خدمات کلینیک فوق تخصصی تعمیر گیربکس آس می باشد. کیفیت این خدمات در سطحی است که خودروداران ام وی ام از خدمات دریافتی، رضایت کامل خواهند داشت.

تماس و مشاوره رایگان

09127813565

هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام

عوامل متعددی بر هزینه تعمیرات اثر می گذارند که مهمترین آنها شدت خرابی گیربکس ام وی ام، نوع قطعه معیوب، امکان یا عدم امکان رفع مشکل با تعمیرات قطعات و … می باشند. خودروداران ام وی ام باید با سرویس های دوره ای از گیربکس خودروی خود سبب شوند که گیربکس کمتر خراب شود تا مکرراً به پرداخت هزینه برای تعمیرات آن نیازی نداشته باشند.

تعمیرگاه تخصصی گیربکستماس و مشاوره رایگان

09127813565

اشتراک گذاری این مقاله با :

مقالات مرتبط